0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Shikoje ne HDShkarkoje ne HD
Bedtime Stories (2008)

Bedtime Stories (2008)

Kur Skiter Bronsoni bën dadon për fëmijët e motrës, imagjinata e tij shfrenohet ndërkohë që sajon përralla të hollësishme për ta – duke e mbajtur gjithmonë veten e tij si heroin kryesor në to. Përveç kësaj, fëmijët shtojnë idetë e tyre në këto histori heronjsh dhe kalorësie. Atëherë… ndodh magjia. Këto fantazi mbrëmjeje bëhen realiteti i ditës së Skiterit, duke e çuar atë drejt një aventure të jetës së vërtetë dhe në kërkim të fundit të tij të lumtur…

Duration: 99

Quality: HD

Release:

ServerLanguageQualityLinks