0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Shikoje ne HDShkarkoje ne HD
Selfie Shootout (2016)

Selfie Shootout (2016)

Dy djem të rinj dhe trokë sajojnë një skemë në internet, konkurs për të marrë femrat sexy. Ato të paraqesin selfiet e tyre për 25 $. Ata fillojnë duke ofruar një çmim prej 1000 $ kesh, por gjërat shkojnë keq dhe shpenzimet bien në fund , ata rrisin çmimin për 1 milion $ për të tërhequr më shumë garuese.

Duration: 86 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 4.2

ServerLanguageQualityLinks