Blitz

Blitz

Blitz
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Krim, Thriller
Blackthorn

Blackthorn

Blackthorn
IMDb: N/A
N/A
N/A

Hitman

Hitman

Hitman
IMDb: N/A
N/A
N/A

2 Guns

2 Guns

2 Guns
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Komedi, Krim
Grown Ups 2 (2013)

Grown Ups 2 (2013)

Grown Ups 2 (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: BestMovie, Komedi
World War Z (2013)

World War Z (2013)

World War Z (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Born to Race

Born to Race

Born to Race
IMDb: N/A
N/A
N/A

Combustion

Combustion

Combustion
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Thriller
A Single Shot (2013)

A Single Shot (2013)

A Single Shot (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Warcraft (2016)

Warcraft (2016)

Warcraft (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

The Island

The Island

The Island
IMDb: N/A
N/A
N/A

The Conjuring

The Conjuring

The Conjuring
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Horror
Bedtime Stories

Bedtime Stories

Bedtime Stories
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Fantazi, Komedi
The Purge Anarchy (2014)

The Purge Anarchy (2014)

The Purge Anarchy (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

R.I.P.D

R.I.P.D

R.I.P.D
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Komedi, Sci-Fi
iBoy

iBoy

iBoy
IMDb: N/A
N/A
N/A

HDCall of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Të rrëmbyer dhe të ngecur në një stuhi dëbore, ky thriller flet për dy të panjohur që duhet të tregohen m të zgjuar se një vrasës që s’e kanë parë.

Country: 
Genre: Dramë, Thriller
Thor (2011)

Thor (2011)

Thor (2011)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Neighbors (2014)

Neighbors (2014)

Neighbors (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Komedi
Blitz

Blitz

Blitz
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Krim, Thriller
HDCross Wars (2017)

Cross Wars (2017)

Cross Wars (2017)
HD
IMDb: N/A
98

Kallan rikthehet në skenë me skuadrën e tij për të penguar kthimin e të keqit Gunar (Vinnie Jones); rruga e tij kryqëzohet përsëri me Frenk Nitin, detektiv i Los Anxhelesit.

Genre: Aksion
HDCall of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Të rrëmbyer dhe të ngecur në një stuhi dëbore, ky thriller flet për dy të panjohur që duhet të tregohen m të zgjuar se një vrasës që s’e kanë parë.

Country: 
Genre: Dramë, Thriller
Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast
IMDb: N/A
129

A live-action adaptation of Disney’s version of the classic ‘Beauty and the Beast’ tale of a cursed prince and a beautiful young woman who helps him break the spell.

HDUrge (2016)

Urge (2016)

Urge (2016)
HD
IMDb: 4.2
89 min

Disa miq vendosin të kalojnë një fundjavë ndryshe nga të tjerat, ku më e rëndësishmja është pirja e një droge të re. Pas gjithë kësaj, gjërat do të marrin një…

Country: 
Genre: Thriller
HDBoyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4
HD
IMDb: 7.1
86 min

Në serinë e katërt, Bojka ka si qëllim të arrijë në ligat më të mëdha të dyluftimit, por një vdekje aksidentale e kundërshtarit të tij vë në dyshim të ardhmen…

Country: 
Genre: Aksion
HDAmerican Violence (2017)

American Violence (2017)

American Violence (2017)
HD
IMDb: 4.5
107 min

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje,…

Country: 
HDGet the Girl (2017)

Get the Girl (2017)

Get the Girl (2017)
HD
IMDb: 5.1
87 min

Një djalosh i pasur planifikon një rrëmbim të sajuar të gocës që dashuronte në mënyrë që të bëhej hero dhe të fitonte vëmendjen e saj. Por kur një nga rrëmbyesit…

Country: 
Genre: Aksion, Komedi, Krim
HDCross Wars (2017)

Cross Wars (2017)

Cross Wars (2017)
HD
IMDb: N/A
98

Kallan rikthehet në skenë me skuadrën e tij për të penguar kthimin e të keqit Gunar (Vinnie Jones); rruga e tij kryqëzohet përsëri me Frenk Nitin, detektiv i Los Anxhelesit.

Genre: Aksion
HDBoyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4
HD
IMDb: 7.1
86 min

Në serinë e katërt, Bojka ka si qëllim të arrijë në ligat më të mëdha të dyluftimit, por një vdekje aksidentale e kundërshtarit të tij vë në dyshim të ardhmen…

Country: 
Genre: Aksion
HDCall of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Të rrëmbyer dhe të ngecur në një stuhi dëbore, ky thriller flet për dy të panjohur që duhet të tregohen m të zgjuar se një vrasës që s’e kanë parë.

Country: 
Genre: Dramë, Thriller
HDGet the Girl (2017)

Get the Girl (2017)

Get the Girl (2017)
HD
IMDb: 5.1
87 min

Një djalosh i pasur planifikon një rrëmbim të sajuar të gocës që dashuronte në mënyrë që të bëhej hero dhe të fitonte vëmendjen e saj. Por kur një nga rrëmbyesit…

Country: 
Genre: Aksion, Komedi, Krim
HDAmerican Violence (2017)

American Violence (2017)

American Violence (2017)
HD
IMDb: 4.5
107 min

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje,…

Country: 
HDUrge (2016)

Urge (2016)

Urge (2016)
HD
IMDb: 4.2
89 min

Disa miq vendosin të kalojnë një fundjavë ndryshe nga të tjerat, ku më e rëndësishmja është pirja e një droge të re. Pas gjithë kësaj, gjërat do të marrin një…

Country: 
Genre: Thriller
Filmat e FunditView more »
HDCall of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Të rrëmbyer dhe të ngecur në një stuhi dëbore, ky thriller flet për dy të panjohur që duhet të tregohen m të zgjuar se një vrasës që s’e kanë parë.

Country: 
Genre: Dramë, Thriller
HDBoyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4

Boyka: Undisputed 4
HD
IMDb: 7.1
86 min

Në serinë e katërt, Bojka ka si qëllim të arrijë në ligat më të mëdha të dyluftimit, por një vdekje aksidentale e kundërshtarit të tij vë në dyshim të ardhmen…

Country: 
Genre: Aksion
HDGet the Girl (2017)

Get the Girl (2017)

Get the Girl (2017)
HD
IMDb: 5.1
87 min

Një djalosh i pasur planifikon një rrëmbim të sajuar të gocës që dashuronte në mënyrë që të bëhej hero dhe të fitonte vëmendjen e saj. Por kur një nga rrëmbyesit…

Country: 
Genre: Aksion, Komedi, Krim
HDAmerican Violence (2017)

American Violence (2017)

American Violence (2017)
HD
IMDb: 4.5
107 min

E tërhequr nga shkaku rrënjësor i sjelljes së dhunshme, psikologia me famë botërore, doktoresha Amanda Tajler, e kap mundësinë e intervistimit dhe analizimit të të burgosurit të dënuar me vdekje,…

Country: 
HDCross Wars (2017)

Cross Wars (2017)

Cross Wars (2017)
HD
IMDb: N/A
98

Kallan rikthehet në skenë me skuadrën e tij për të penguar kthimin e të keqit Gunar (Vinnie Jones); rruga e tij kryqëzohet përsëri me Frenk Nitin, detektiv i Los Anxhelesit.

Genre: Aksion
XX (2017)

XX (2017)

XX (2017)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Horror
Bloodrunners (2017)

Bloodrunners (2017)

Bloodrunners (2017)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Horror, Krim
Fallen Stars (2017)

Fallen Stars (2017)

Fallen Stars (2017)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Dramë, Komedi
Highway to Havasu (2017)

Highway to Havasu (2017)

Highway to Havasu (2017)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Check Point

Check Point

Check Point
IMDb: N/A
N/A
N/A

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Green Street 3: Never Back Down (2013)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Dramë
Blowtorch

Blowtorch

Blowtorch
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Dramë, Krim, Thriller
Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast
IMDb: N/A
129

A live-action adaptation of Disney’s version of the classic ‘Beauty and the Beast’ tale of a cursed prince and a beautiful young woman who helps him break the spell.

iBoy

iBoy

iBoy
IMDb: N/A
N/A
N/A

Drejt Fundit (2015)

Drejt Fundit (2015)

Drejt Fundit (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion
R.I.P.D

R.I.P.D

R.I.P.D
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Aksion, Komedi, Sci-Fi
Serite e Fundit Televizive View more »
Episodet e Fundit View more »