Informacionet

300 (2006)

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Mbreti Leonidha dhe një grup prej 300 burrash loftojnë kundër persëve në Termopile në vitin 480-të para Krishtit.
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter