Informacionet

American Hustle (2013)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Nje mashtrues, Irving Rosenfeld se bashku me partneren e tij joshese Sydney Prosser , detyrohen te punojne me nje agjent te cmendur te FbI-se Richie DiMaso i cili i fut shume thelle ne boten e korrupsionit dhe te mafias ne New Jersy.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter