Informacionet

Angels & Demons (2009)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Profesori i simboleve i Harvardit Robert Langdon punon në zgjidhjen e një vrasjeje dhe në parandalimin e një akti terrorist ndaj Vatikanit.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter