Informacionet

Anonymous (2011)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Kjo teori siç ishte në faktin e Edward de Vere, dhe Earl të Oksfordit, e cila shkroi për Shekspirin. Të vendosur kundër sfondit të vazhdueshëm të Mbretëreshës Elizabeth dhe rebelimi të Essex kundër saj.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter