Informacionet

Ant-Man (2015)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Armatosur me një super-kostum dhe me aftësinë e habitshme që të tkurret nëpër shkallë duke u rritur në forcë, Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brëndshëm dhe të ndihmojë dr.Hank PYM për të realizuar një plan për të shpëtuar botën.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter