Informacionet

Bedtime Stories

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Një komedi familjare që tregon për një punëtor hoteli jeta e të cilit ndryshoi kur ai u tregoi nipit dhe mbesave përralla, të cilat po bëheshin realitet.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter