Informacionet

Blackthorn

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Butch Cassidy duke parë edhe njëherë për herë të fundit pamjen e shtëpise së tij, në aventurë qe e lidh atë me një hajdut të ri. Ata bëhen shënjester e gangesterëve dhe njerëzve të ligjit.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter