Informacionet

Born to Race

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Born to race është historia e Danny Krueger, nje problematik i i shpejtesive rrugore me shum probleme te prodhuara. Pas një aksidenti në një gar të paligjshme, ai detyrohet te largohet ne nje qytet te vogel te babai i tij dhe keshtu zhvillohet historia e tij prej nje ngasesi veturash te shpejta dhe garave neper rruge te rrezikshme.
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter