Informacionet

Captain Phillips (2013)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Historia e vërtetë e Kapiten Richard Philips dhe rrëmbimi i vitit 2009 nga piratët somalez të Anijes me mallra me flamur Amerikan, MV Maersk Alabama, anija e parë me mallra e rrëmbyer për dyqind vjet.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter