Informacionet

Cast Away

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Një ekzekutiv i FedEx duhet të përgatisi veten fizikisht dhe emocionalisht pas një përplasje me avion në një ishull të shkretë.
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter