Informacionet

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Një udhëheqës i vjetër, i frontit kthehet pasi merr një telefonat nga miku ti , se vëllai i tij i vogël u vra, por ai është në gjendje për të përballuar këtë situat dhe a mund ta gjejë vrasësin ?
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter