Informacionet

Neighbors (2014)

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Kelli dhe Meku po vendosen në një lagje të qetë me fëmijën e tyre, derisa në shtëpinë ngjitur transferohet një vëllazëri. Tedi është presidenti, dhe Piti është krahu i tij i djathtë, ata nxitojnë të pranojnë shoqërinë kur Kelli dhe Meku shkojnë të prezantohen si komshinj. Natë pas nate, Meku i kërkon Tedit ta ulë zhurmën tek vëllazëria, madje edhe duke pranuar një ftesë për në një festë. Kur Tedi nuk e mban fjalën dhe vazhdon të festojë, Meku njofton policinë për ta zgjidhur problemin.
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter