Informacionet

Nightcrawler (2014)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Një njeri i papunë pasi ishte dëshmitar në një aksident rrugor i vjen në mendje një ide për t'u vetë punësuar. Blen një kamera dhe filmon situata urgjente për t'i shitur filmimet në një kanal televiziv. Por lakmia për të arritur majat, e çon atë deri në...

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter