Informacionet

Saw 1

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Me një trup të vdekur të shtrirë në mes tyre, dy burra zgjohen në varrin e sigurt të një vrasësi serial të cilit i kanë vënë nofkën “Jigsaw”. Burrat duhet të ndjekin një seri rregullash dhe objektivash të ndryshme nëse dëshirojnë të mbijetojnë dhe të fitojnë në lojën vdekjeprurës të caktuar për ta.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter