Informacionet

Selfie Shootout (2016)

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Dy djem të rinj dhe trokë sajojnë një skemë në internet, konkurs për të marrë femrat sexy. Ato të paraqesin selfiet e tyre për 25 $. Ata fillojnë duke ofruar një çmim prej 1000 $ kesh, por gjërat shkojnë keq dhe shpenzimet bien në fund të fundit të rrisin çmimin për 1 milion $ për të tërhequr më shumë garuese.
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter