Results of Tags "seriali pablo escobar me titra shqip"
Eps3Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 3

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 3

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 3
Episode: 3
Air Date: 2012-05-30

Pablo Escobar: El Patrón del Mal është një seri televizive kolumbiane e vitit 2012 e prodhuar dhe transmetuar në Caracol TV, rreth jetës së Pablo Escobar. Është në dispozicion vetëm…

Episode Title: Pablo Escobar huye de la cárcel
Eps2Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 2

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 2

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2012-05-29

Pablo Escobar: El Patrón del Mal është një seri televizive kolumbiane e vitit 2012 e prodhuar dhe transmetuar në Caracol TV, rreth jetës së Pablo Escobar. Është në dispozicion vetëm…

Episode Title: Pablo fillon të luajë me kandela
Eps1Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 1

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 1

Pablo Escobar, The Drug Lord Sezoni 1 Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2012-05-28

Pablo Escobar: El Patrón del Mal është një seri televizive kolumbiane e vitit 2012 e prodhuar dhe transmetuar në Caracol TV, rreth jetës së Pablo Escobar. Është në dispozicion vetëm…

Episode Title: Epiosde 1
Pablo Escobar, The Drug Lord

Pablo Escobar, The Drug Lord

Pablo Escobar, The Drug Lord
TMDb: 7.1
45 min

Pablo Escobar: El Patrón del Mal është një seri televizive kolumbiane e vitit 2012 e prodhuar dhe transmetuar në Caracol TV, rreth jetës së Pablo Escobar. Është në dispozicion vetëm…

Status: Ended
Genre: Dramë, Krim