Informacionet

The 33 (2015)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Bazuar në një ngjarje të vërtetë ku një minierë ari dhe bakri zë brenda 33 minatorë të cilët mbijetojnë 69 ditë…

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter