Informacionet

The Asian Connection (2016)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Dy emigrantë amerikanë, Xhek dhe Sem, padashur vjedhin paratë e një padroni droge kur vjedhin një seri bankash në Azinë Juglindore dhe bëhen objektivi i hakmarrjes së bandës. Kur Sem vdes, Xhek i kthehet dashurisë së jetës së tij, Pomit, dhe çifti bëhen "Bonnie dhe Clyde" i ditëve moderne duke luftuar kundër bandës.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter