0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Shikoje ne HDShkarkoje ne HD
The Heat (2013)

The Heat (2013)

Shtrënguar dhe i drejtpeshuar, agjenti i FBI Special Sarah Ashburn është një hetues metodik me reputacion për përsosmëri dhe hiper-arrogancë. Shannon Mullins, një nga “më të mirët” e Boston P.D., është i fëlliqur dhe ka një siguresë shumë të shkurtër, dhe përdor instinktin e saj dhe inteligjencën e rrugëve për të kapur kriminelët më të pafalshëm. Asnjëherë nuk ka pasur ndonjë partner apo një mik për këtë çështje. Kur këta dy oficerë të ligjit të papërshtatshëm bashkojnë forcat për të rrëzuar një zot të pamëshirshëm të drogës, ato bëhen gjëja e fundit që dikush priste: Buddies.

Duration: 117 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.6

ServerLanguageQualityLinks