Informacionet

The Hurt Locker

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Irak. Të detyruar të luajnë një lojë të rrezikshme macja-me-miun në kaosin e luftës, një skuadër e njësisë së xhenios së ushtrisë duhet të qëndrojë e bashkuar në një qytet ku kushdo mund të jetë një armik i mundshëm dhe çdo objekt mund të jetë një bombë vdekjeprurëse.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter