Informacionet

Warcraft (2016)

Na Ndiqni Ne Facebook

  • Viti

  • Kohezgjatja

  • IMDB

  • Trailer

  • Rreth Filmit

    Mbretëria e Azeroth gjendet në prag lufte teksa popullsia e saj përballet me një rracë të frikshme pushtuesish: luftëtarët Ork, të cilët largohen nga shtëpitë e tyre që janë drejt shkatërrimit për të kolonizuar një tjetër. Teksa një portë hapet për të lidhur të dy botët, një ushtri gjen shkatërrimin dhe tjetra zhdukjen. Nga palët e kundërta, dy heronjtë vendosen në një përballje që do të vendosë fatet e familjes, njerëzve dhe shtëpive të tyre.

Shiko në:

Shkarko në:

Komentet Lini nje koment rreth filmit.
 

 free hit counter