Informacionet

World War Z (2013)

Na Ndiqni Ne Facebook

 • Viti

 • Kohezgjatja

 • IMDB

 • Trailer

 • Rreth Filmit

  Shtetet e bashkuara punesojne Geri Lejn te shetise gjithe boten qe te gjeje nje kure qe te ndaloje epidemine Zombi qe ka prekur gjith boten dhe qe rrezikon shfarrosjen e njerezimit...
 • Shiko në:

  Shkarko në:

  Komentet Lini nje koment rreth filmit.
   

   free hit counter